Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Închiriați-vă Opelul-ul preferat la Nova Rent a Car Iasi

2019-10-29 17:00:19 Autor: Nova Rent a Car
Închiriați-vă Opelul-ul preferat la Nova Rent a Car Iasi

Opel Automobile GmbH este un producător german de automobile, o filială a producătorului auto francez Groupe PSA din august 2017. Din 1929 până în 2017, Opel a fost deținută de producătorul american General Motors. Vehiculele Opel sunt vândute în Marea Britanie sub marca Vauxhall. Unele vehicule Opel sunt proiectate în Australia sub brandul Holden, iar în America de Nord și China, sub mărcile Buick, Saturn și Cadillac.

Opel își trage rădăcinile dintr-un un producător de mașini de cusut fondat de Adam Opel în 1862 în Rüsselsheim am Main. Compania a început să fabrice biciclete în 1886 și a produs primul său automobil în 1899. După listarea pe bursă în 1929, General Motors a preluat o participație majoritară la Opel și apoi controlul deplin în 1931, instituind domnia americană asupra producătorului auto german timp de aproape 90 de ani.

În martie 2017, Groupe PSA a convenit să achiziționeze Opel de la General Motors pentru 2,2 miliarde de euro, ceea ce face ca producătorul auto francez să fie al doilea ca mărime din Europa, după Volkswagen.

Opel are sediul central în Rüsselsheim am Main, Hessa, Germania. Compania proiectează, produce și distribuie vehicule de pasageri marca Opel, vehicule comerciale ușoare și piese de vehicule, iar împreună cu marca sa soră britanică Vauxhall, sunt prezente în peste 60 de țări din întreaga lume.


La Nova Rent a Car, puteți închiria o masina Opel. Indiferent dacă este pentru o perioadă scurtă sau mai lungă de timp. Prin serviciul nostru hotelier puteți livra sau primii mașina închiriata Opel la hotel. Alegeți serviciul nostru de livrari la aeroport dacă preferați să vă ridicați mașina închiriata Opel la aeroportul international Iași.