Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Inchiriati un Ford de la nova rent a car Iasi

2019-11-25 16:19:36 Autor: Nova Rent a Car
Inchiriati un Ford de la nova rent a car Iasi

Inchiriati un Ford de la nova rent a car Iasi

Ford of Europe a fost fondată în 1967 prin fuziunea diviziunilor britanice, germane și irlandeze ale Ford Motor Company. Gama de autoutilitare Ford Transit cu motoare frontale lansată în 1965, a fost prima cooperare formală dintre cele două entități, dezvoltată simultan pentru a înlocui Ford-ul german Taun Transit și britanicul Ford Thames 400E. 

Înainte de aceasta, cele două companii au evitat să își comercializeze vehiculele pe piețele interne ale celuilalt, iar în mare parte din restul Europei de Vest erau concurenți direcți, cu linii de produse total separate, deși erau deținute de același părinte american, într-o manieră similară cu Filialele General Motors 'Opel și Vauxhall, în același timp - GM a urmat precedentul Ford în anii '70, prin comasarea operațiunilor Opel și Vauxhall cu General Motors Europe. Procesul a durat câțiva ani până la finalizare, pe măsură ce s-au ajuns pe noi game de model și pe modelele mai vechi de model au fost treptat eliminate.


Modele disponibile Ford

Dacă preferați o mașină de închiriat mai mică, cu mult spațiu? Ford Fiesta este o alegere excelentă. Este mașina noastră cea mai compactă cu cinci uși.

Dacă aveți nevoie de o mașină de dimensiuni medii, vă recomandăm să închiriați Ford Focus.