Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

GLS Maybach este primul SUV de lux de la Mercedes

2020-10-25 11:52:25 Autor: Nova Rent a Car
GLS Maybach este primul SUV de lux de la Mercedes

Noul SUV de lux Mercedes Maybach GLS


SUV-ul Maybach GLS este construit pe versiunea mai accesibilă al modelului Mercedes GLS dar exteriorul mașinii a primit elemente de design marca Maybach. Grila de radiator cu steaua în trei puncte care este standard pe toate modele Mercedes a fost înlocuită cu o grilă masivă din crom cu lamele verticale. Grilele inferioare din plastic de la varianta GLS standard au fost schimbate cu un design cromatic sub forma de sită. Din părțile laterale mașina arată similar modelului GLS standard cu excepția siglei din crom Maybach și al noilor jante din crom de 22 de inch. Modelul Maybach GLS este echipat cu praguri exterioare mobile care ies din caroserie în mod automat pentru a ajuta pasagerii să intre ușor în mașină. În spate se regăsesc o baghetă de crom care este așezată pe toată lățimea mașinii sub ușa portbagajului și noi elemente din crom în jurul gurii de evacuare eșapament. Opțional se pot comanda finisaje de vopsea în două nuanțe dar prețul acestora este la fel de mare cu cel al unei mașini mici mai ieftine.

Modelul GLS a primit tratamentul Maybach și la interior. De exemplu, scaunele din spate sunt îmbrăcate în piele Nappa matlasată și sunt poziționate cu 12 centimetri mai în spate în comparație cu modelul GLS pentru a da mai mult loc picioarelor. Aceste scaune sunt dotate și cu suporți pentru gambe și au spătare foarte late care pot fi rabatate până la un unghi de 45 de grade. În față, grilele de ventilație sunt din metal solid (la modelul GLS standard sunt din plastic) iar design-ul din lemn lucios sau mat au o textură care amintește de iahturile de epocă. SUV-ul Maybach GLS primește același sistem de infotainment ca și modelul GLS standard care nu este la fel de performant ca sistemul cu două ecrane mari aflat în dotarea noului S Class. Cu toate acestea, sistemul este foarte bun și poate fi comandat prin touchpad-urile de pe volan sau dintre scaunele din față sau prin utilizarea sistemul de voce „Hei Mercedes”. De exemplu dacă doriți să negăsiți puneți următoarea întrebare: „Hei Mercedes, unde este biroul de închirieri auto Nova Rent a Car Iași”. Cum este firesc pentru modelele Maybach, pasagerii din spate primesc la rândul lor ecrane de infotainment. În dotarea standard Mercedes oferă o singură tabletă de 7 inch cu ajutorul căreia se poate controla totul iar opțional se pot comanda o pereche adiționala de ecrane tactile de 11.5 inch montate pe spatele scaunelor din față. Sistemul audio surround este asigurat de marca premium Burmester care poate amplifica vocile pasagerilor din față și din spate pentru a se face auziți mai ușor. Pentru clienții mai pretențioși, Mercedes a pregătit un sistem audio 3D cu puterea de 1600 de wați cu 27 de difuzoare și 24 de canale de amplificare separate marca Burmester.

Mercedes a dotat noul Maybach GLS cu un motor V8 twin-turbocharged de 4 litri cu tehnologie hibridă. Acest motor produce 558 de cai putere la un cuplu maxim de 730 nm. Datorită tehnologiei hibride care dispune de un motor electric, modelul GLS Maybach primește un extra de 22 de cai putere și un cuplu de 250 de nm. Tracțiunea integrală este standard iar puterea este transmisă printr-o cutie automată cu nouă rapoarte. Performanțele pentru un SUV atât de greu sunt uimitoare. Maybach GLS atinge 100 de kilometri pe oră în doar 4.9 secunde iar viteza maximă este limitată la 250 de km/h.
Suspensiile pneumatice sunt standard pe Maybach GLS. Acestea vor menține un grad de confort ridicat chiar și pe drumuri mai proaste și vor opri înclinările accentuare ale caroseriei în curbe. Suspensiile pneumatice sunt standard pe multe din modele Mercedes astfel constructorul a decis să ridice ștacheta și să ofere noului GLS Maybach, sistemul „E-Active Body Control”. Acest sistem este opțional dar biroul de închirieri mașini Nova Rent a Car din Iași vă recomandă să îl achiziționați deoarece crește foarte mult confortul pasagerilor. Acesta scanează drumul din față cu ajutorul senzorilor de imagine și ajustează suspensia fiecărei roți individual pentru a absorbi denivelările peste care urmează să treacă mașina. Sistemul E-Active Body Control poate să salte caroseria pentru a ajuta SUV-ul să iasă din împotmolirile de pe drumurile accidentate.

Prețul pentru Mercedes Maybach GLS 600 4Matic începe de la 150.000 de euro. Pentru versiunea cu opțiuni complete, prețul crește la 250.000 de euro iar livrările se vor face la sfârșitul anului 2020 sau la începutul anului 2021. Pe viitor Mercedes a anunțat că vor introduce și un model AMG. GLS este primul SUV construit de divizia de lux Maybach de la Mercedes și reprezintă o alternativă la modelele concurente Bentley Bentayga și Rolls-Royce Cullinan.

 

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0765.237.772
contact@nova-rentacar.ro