Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Drumurile lungi cu masina inchiriata si copiii

2020-03-06 12:36:27 Autor: Nova Rent a Car
Drumurile lungi cu masina inchiriata si copiii

       Trebuie sa marturisim din start ca 60% din clientii care trec pragul Nova Rent a Car in cautarea unei masini de inchiriat sunt familisti cu copii. Adesea ei sunt in cautare de o firma serioasa de Rent, care sa fie punctuala in livrarea masinii si sa ofere siguranta si confort. Autovehiculele vizate sunt sedanuri incapatoare, masini station wagon sau monovolume, deoarece familiile cu copii calatoresc adesea cu landouri, carucioare si multe bagaje. Scaunelul auto pentru cei care sosesc cu avionul este un accesoriu indispensabil pe care il solicita din start la compania de inchirieri.

       Drumurile cu masina si copiii insa nu fac intotdeauna “casa buna”, asta deoarece micutii se plictisesc foarte repede, nu se pot focusa pe o activitate mai mult de 30-40 minute si multitudinea de intrebari gen “cand ajungem?” irita la maxim conducatorul auto. Iata cateva metode de a face calatoria cu copii mai usoara, recomandate de specialisti in parenting:

  • Invatati copiii jocurile traditionale gen Fazan, incrucisari de cuvinte sau ghicitori; sunt bune consumatoare de timp, le pune celor mici mintea la contributie si le starneste spiritul de competitie.

  • Faceti un play-list cu muzica preferata a tuturor membrilor familiei, dar in special cu ceea ce stiti ca e pe placul celor mici; va da tuturor o stare de bine si ii va indemna pe copii sa isi fredoneze refrenurile favorite.

  • Nu uitati acasa jucariile de suflet, mai ales cele care stiti ca inca sunt in topul preferintelor, pentru a oferi copiilor o alternativa la gadgeturi si pentru a le ocupa timpul in mod util.

  • Faceti rost de cateva audio-books cu povesti sau anecdote amuzante pentru a stimula auditiv micutii, pentru a le tine mintea ocupata si a avea subiect ulterior de dezbatut.

  • “feed them and feed them again” zice un proverb; procurati din timp mici gustari si asigurati-va ca toata lumea este satula cand va porniti in calatorie. Niste biscuiti de rontait, sticksuri sau covrigeii preferati sunt o foarte buna metoda de a le tine gura inchisa poznasilor.

  • Faceti opriri regulate pe parcursul drumului; ele vor fi un bun prilej de dezmortire, de a merge la baie sau de a lua o gura de aer proaspat. Se pot face si cateva activitati revigorante, un pic de gimnastica ce sigur ii va incanta pe copii.