Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Cum să închiriați o mașină pentru vacanța familiei in Moldova

2020-01-07 12:55:36 Autor: Nova Rent a Car
Cum să închiriați o mașină pentru vacanța familiei in Moldova

Ai rezervat vacanța familiei in Moldova. Felicitări! Știți că trebuie să închiriați o mașină, dar nu ați făcut încă rezervarea. Înainte de a rezerva, aruncați o privire peste acest articol. Nova Rent a car Iasi va incerca sa vă ajute să alegeți, să închiriați și să vă bucurați de mașina perfectă.


Când și unde doriți să închiriați și să vă returnați mașina?

După ce ați rezervat zborul către destinația dvs. de vacanță, rezervați-vă mașina cu ore de preluare și de predare care vă permit să ajungeți la zboruri. De asemenea, asigurați-vă că includeți numărul de zbor și compania aeriană în rezervarea dvs. astfel încât echipa Nova Rent a Car Iasi sa poate sa tina cont de orice întârzieri care vă pot afecta programul. Atat la sosire cat si la plecaree echipa Nova rent a Car va fi la aeroport sa predea si sa preia masina. 


Ce fel de mașină sa inchiriati?
Mașinile din flota Nova Rent a Car vin în toate formele, dimensiunile și culorile - de la mașina economică pentru patru persoane și două bagaje până la SUV-ul premium, pentru opt persoane și trei bahaje. Dacă călătoriți cu un copil mic, nu vă faceți griji cu privire la aducerea unui scaun auto. Puteți închiria un scaun de masina pentru copii de la Nova Rent a Car.

 

Știi sa ajungeti unde vreti sa mergeti?
Dacă da, atunci veți fi gata să porniți pe drum imediat ce porniți motorul. Dacă nu, luați în considerare închirierea unuia dintre dispozitivele de navigare GPS care include navigație activată prin voce și alte instrumente de călătorie. 


Cum să închiriați o mașină: Ghidul dvs. pas cu pas?

Rezervati masina
Modalitatiile de rezervare a unei masini la Nova Rent a Car Iasi sunt:
 -> online pe sitetul www.novarentacar.ro
 -> telefonic la numarul de telefon  +4 076 5237 772
 -> pe email la contact(@)nova-rentacar.ro
 -> direct la sediul nostru de pe strada  Vasile Lupu nr 13, Intersectie Bucsinescu ( vis-a-vis de Hotel Dorobanti, langa statia Peco)

Preluarea masinii
 Daca veniti pe aeroportul international Iasi echipa Nova Rent Car o sa va astepte cu o masina pregatita. De asemenea puteti sa veniti la sediul nostru pentru a o prelua. 

Returnarea masinii
La sfârșitul vacanței, asigurați-vă că vă strângeți toate obiectele personale și aruncați la coșul de gunoi lucrurile de care nu aveti nevoie înainte de a le livra cheile.