Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Cum putem scapa de aglomeratia din trafic?

2018-08-09 06:04:09 Autor: Nova Rent a Car

Putem fi de acord de faptul ca a  ramane blocat in trafic in special cand incercam sa ajungem intr-un anumit loc la o ora fixa este un lucru neplacut. Traficul aglomerat poate afecta de asemenea si starea de spirit cu care pornim la drum.

Sa pornim mai devreme
Daca doriti sa ajungeti la o ora fixa incercati sa porniti cu o jumatate de ora mai devreme. In acest fel veti putea observa care este traficul la ora respectiva si veti putea calcula mai bine ora ideala de pornire. Chiar daca veti ajunge mai devreme la destinatie, intotdeauna putem gasi ceva de facut pana la ora intalnirii.

Stati informati
Informati-va inainte de plecare despre trafic. Un instrument foarte util in acest fel este google maps (poza de mai jos). Acesta va informeaza in timp real asupra densitatii  traficului, ingrosand cu diferite culori zonele de pe traseu cu diferite intensitati ale traficului (rosu - trafic intens, galben - trafic destul de intens, albastru trafic normal etc).

Acestea sunt doar cateva lucruri care va pot scapa de stresul cauzat.

In cazul in  care nu detineti o masina, masina d-voastra  este stricata sau sunteti doar temporar in Iasi, Nova rent a car va pune la dispozitie masini de inchiriat sub forma de rent a car