Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Cum procedam atunci cand intalnim drumuri in constructie

2019-05-01 10:45:32 Autor: Nova Rent a Car
Cum procedam atunci cand intalnim drumuri in constructie

Lucrările rutiere tind să afecteze situația traficului pentru șoferi. Dacă nu sunteți pregătit pentru situațiile de acest gen, acestea ar putea cauza neplaceri. Veți fi aproape întotdeauna întârziat de blocajele de trafic și ocolurile care însoțesc lucrările de drum. Acesta este motivul pentru care trebuie să fii pregătit în avans pentru congestionarea traficului. Cu acesta postare, vă vom da cateva sfaturi pe care s ale folositi atunci cand intalniti lucrari in trafic.


Când și unde sunt planificate lucrările de drum?
Lucrările Publice și Gospodărirea Apelor încearcă să efectueze lucrări de drumuri noaptea, în weekenduri și în timpul sărbătorilor, pentru a reduce cât mai puțin posibil soferii de inconveniente. Autoritățile regionale de drum stabilesc care drumuri vor fi (temporar) închise pentru întreținere și pe care utilizatorii de drumuri le pot folosi în schimb.


Vă rugăm să rețineți! Ajustati viteza maxima de rulare
Datorită schimbării situației traficului, departamentul de Lucrări Publice și Gospodărirea Apelor va ajusta vitezele maxime permise, astfel încât lucrătorii din drum să-și poată desfășura activitatea. Acest lucru nu este numai pentru siguranța lucrătorilor rutieri în cauză, ci și pentru a asigura o situație sigură de trafic pentru utilizatorii rutieri. Luați în considerare semnele de circulație care vor indica vitezele reduse care se aplică în anumite zone.


Fii pregătit pe drum
Asigurați-vă că sunteți bine informat înainte de a vă da drumul. Din fericire, în aceste zile, există tot felul de aplicații și site-uri web care oferă informații actualizate despre congestionarea traficului și traficul obstrucționat. Pe site-ul web www.cnadnr.ro ce este administrat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere puteți găsi mai multe informații despre lucrările de drumuri, obstacolele rutiere, accidente și obstacolele din trafic. Acest tip de instrumente sunt la îndemână si vă vor spune cum puteți să călătoriți cel mai bine de la punctul A la B. Și dacă doriți să știți dacă drumurile vor fi aglomerate, ar fi mai bine să plecați puțin mai devreme și să verificați condițiile de trafic prin intermediul siteurilor de acest tip și înainte de a începeti calatoria.