Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Cum evolueaza preturile pentru inchiriererea unei masini

2020-02-03 11:54:32 Autor: Nova Rent a Car
Cum evolueaza preturile pentru inchiriererea unei masini

       Traind cu totii bine ancorati in actuala economie de piata, ne dorim intotdeauna sa obtinem cel mai bun pret, fie ca vorbim de produse sau servicii. Este valabil, bineinteles si pentru serviciile de Rent a car, cand doritorii cauta sa gaseasca cea mai avantajoasa varianta, care sa inglobeze atat pretul final, cat si beneficii pe partea de confort, spatiu si motorizare.

       Astazi, Nova Rent a Car vine in sprijinul dumneavoastra cu un mini-ghid al modului in care fluctueaza pretul unei masini de inchiriat, de-a lungul unui an calendaristic. Pentru ca explicatiile sa fie cat mai clare, vom imparti anul in cinci categorii:

  1. 15 ianuarie – 15 aprilie

  2. 15 aprilie – 15 iunie

  3. 15 iunie – 15 octombrie

  4. 15 octombrie – 15 decembrie

  5. 15 decembrie – 15 ianuarie

 

       Avand in vedere aceste specificatii, va putem asigura ca cele mai bune preturi le gasiti in intervalul 1 si 4, cu varf de reduceri pe lunile Februarie, Martie si Noiembrie, la care se adauga jumatatea lunii Decembrie si jumatatea lunii Aprilie, cu 10-15 zile inaintea sarbatorilor de Pasti. Perioadele in care compania mai aplica reduceri de pret – moderate, sunt lunile Mai si Iunie, cand sezonul concediilor inca nu ajunge la apogeu.

       Cum era de asteptat, curba preturilor isi atinge maximul in lunile Iulie si August, cea din urma fiind una critica din punct de vedere al disponibilitatilor. Rezervarile pentru august incep sa se efectueze inca din primavara, iar cu fiecare luna ce trece, sansele sa mai fie ceva disponibil scad considerabil. De asemenea, preturile sunt fixe si pentru cele doua mari sarbatori religioase – Craciun si Pasti, cand cererea creste semnificativ din cauza numerosilor romani plecati in strainatate care vin sa isi petreaca sarbatorile in locurile natale, alaturi de familie si prieteni.

      In oricare din intervalele descrise hotarati sa inchiriati un autoturism, agentii Nova Rent a Car va stau la dispozitie, consiliindu-va si ajunadu-va sa alegeti pentru dumneavoastra cea mai buna oferta.