Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Cele mai interesante masini care vor fi lansate in perioada urmatoare

2023-02-14 09:27:28 Autor: Nova Rent a Car
Cele mai interesante masini care vor fi lansate in perioada urmatoare


Lumea mașinilor a luat-o razna în ultima vreme iar biroul de închirieri auto aeroport Iași Nova Rent a Car vă prezintă cele mai importante detalii despre noul Rolls-Royce american, o mașină exotică pe hidrogen de la Alpine, un Jeep electric cu 600 cai putere și chiar un SUV blindat echipat cu gadgeturi reale desprinse din filmele cu James Bond. Dar mai sunt și alte mașini poate chiar mai interesante care tocmai au fost dezvăluite și pe care vi le vom aminti în acest articol.

Acesta este noul Cadillac Celestiq și este o mașină electrică nou nouță ultra luxoasă care va concura cu mașini ca Mercedes EQS și chiar cu noul Rolls-Royce Spectre. Arată incredibil la exterior, iar dacă majoritatea producătorilor auto își modifică conceptele într-un mod mai conservator pentru producția de serie, acest lucru nu o face și Cadillac. Această mașina arată de parcă locul ei este în metaverse nu pe drumurile publice. Interiorul arată la fel de futurist, acesta este burdușit cu materiale de lux și cu un ecran tactil digital cu diametrul de 140 de centimetri care se întinde peste tot bordul la fel ca hiper ecranul de la Mercedes. Cadillac Celestiq este dotat cu două motoare electrice care dezvoltă 600 cai putere și un cuplu de 870 nm similar cu Rolls-Royce Spectre care are 585 cai putere și 900 nm. Celestiq accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.8 secunde, mai repede cu 0.5 secunde decât Spectre și în plus va costa mai puțin și anume 280 de mii de euro, pare mult dar totuși este cu aproape 60 de mii de euro mai puțin decât prețul cerut de Rolls-Royce pentru Spectre. Clienții noului Cadillac Celestiq vor primi o echipă de designeri care îi va ajuta să aleagă specificațiile perfecte pentru noua achiziție, la fel cum face și producătorul Rolls-Royce pentru clienții săi.

În imaginea de mai sus ne întâlnim cu Polestar 3 și este cea mai performantă mașină electrică construită vreodată de către producătorul auto suedez. Clienții care vor alege pachetul opțional „Performance” se vor bucura de două motoare electrice care dezvoltă împreună 517 cai putere și un cuplu de 910 Nm. Mașina are tracțiune integrală și atinge viteza de la 0 la 100 km/h în doar 4.7 secunde. Dar și varianta standard este rapidă, cele două motoare electrice ale sale care oferă tracțiune integrală dezvoltă împreună 489 cai putere și atinge viteza de 100 km/h în 5 secunde. Ecranul tactil de infotainment are diametrul de 37 de centimetri, este așezat în poziția portret iar sistemul de operare Android de ultimă generație rulează foarte repede pe acesta. Clienții au la dispoziție pachetul opțional „Pilot” care îmbunătățește sistemele de siguranță ale mașinii prin adăugarea unui Lidar, trei camere video și patru senzori cu ultrasunete care o ajută să identifice potențialele pericole. Toate modelele Polestar 3 sunt dotate cu baterii de 111 kWh care oferă o autonomie de 610 km. Dacă toate acestea sună bine, potențialii clienți pot să comande această mașină chiar acum, iar prețul acesteia pornește de la 90 de mii de euro.

Renault tocmai a prezentat modelul electric 4Eever Trophy din poza articolului și arată ca o recuzită dintr-un film a cărui acțiune are loc în viitor. Renault 4Ever Trophy este un concept de SUV care ne prezintă cum va arata viitoarea mașină electrică de la producătorul francez. Designul acestuia este inspirat de la modelul clasic Renault 4 dar în locul unui motor cu combustie internă acest SUV retro va fi dotat cu un sistem de propulsie electric de ultimă generație. Cel mai probabil va împrumuta motoarele electrice și bateriile de la modelul Renault 5 Reborn.

Alpine Alpenglow este un concept cu un singur loc propulsat cu hidrogen care ne arată cum vor arăta viitoarele mașini de șosea dar și de curse ale constructorului auto francez. Aceasta nu este o mașină cu celule cu hidrogen ca Toyota Mirai deoarece Alpine Alpenglow are un motor cu combustie internă care chiar arde hidrogen în loc să-l folosească să producă electricitate. Probabil că această tehnologie nu va apărea prea repede la o mașină de serie dar unele din elementele sale de design ar putea să o facă la noul model A110 și la noul SUV electric.

În imaginea de mai sus se află se află modelul Rezvani Vengeance pe care agenția de închirieri mașini Nova Rent a Car Airport Iași vă recomandă să o cumpărați dacă doriți un buncăr pe patru roți. Aceasta s-a născut ca un Cadillac Escalade dar după aceea Rezvani i-a înlocuit caroseria cu propriul buncăr de inspirație militară pe roți. Modelul Vengeance poate fi achiziționat cu același pachet militar opțional ca la celălalt SUV de la Rezvani care poartă numele de Tank sau Tancul. Acesta are caracteristici care includ ferestre antiglonț, mânere de portiere care electrocutează potențialii hoți și o cortină de fum desprinsă din filmele James Bond care fac mașina nevăzută pentru urmăritori. Cât de mult costă toate acestea? Modelul Vengeance standard va costa 250 de mii de dolari, este mult dar cel puțin proprietarii lor vor avea unde să se ascundă dacă vor fi hărțuiți de recuperatorii de datorii.

Recent și constructorul de mașini autohton Dacia a prezentat un concept de SUV care nu are ferestre și nici măcar portiere deci cu siguranță nu este blindat ca modelul Vengeance. Acesta se numește Dacia Manifesto și ne arată cum ar putea arăta o mașină de teren accidentat simplă în viitor când toți vom conduce mașini electrice. Este dotată cu anvelope fără aer care nu pot fi perforate dacă mașina este condusă pe pietre ascuțite și cu un singur far pentru a păstra cât mai mică greutatea astfel încât autonomia să fie mai mare. Acest far este detașabil și poate fi folosit pe post de lanternă de camping. O mare parte din interiorul mașinii este compus din materiale reciclate și întreaga cabină este impermeabilă astfel că poate fi curățată cu furtunul cu apă dacă ajunge noroiul înăuntru sau poate fi lăsată afară în ploaie.


 
Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0765.237.772
contact@nova-rentacar.ro