Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Canale de comunicare cu Nova Rent a Car Iasi

2019-04-08 15:24:46 Autor: Nova Rent a Car
Canale de comunicare cu Nova Rent a Car Iasi

       

       Conform unei zicale binecunoscute – suntem cu totii diferiti, din fericire! De aceea, acceptam ca oamenii diferiti pot avea preferinte diferite cand vine vorba de a efectua o rezervare in domeniul rent a car. In acest scop, incercam permanent sa diversificam caile de acces la informatie si modurile in care putem pastra legatura.

       La Nova Rent a Car cineva va sta la dispozitie pe tot parcursul zilei, gata sa va ofere informatii referitoare la preturi si disponibilitati sau consiliere vis a vis de alegerea masinii potrivite pentru nehotarati. Iata cateva canale de comunicare puse la dispozitie:

  •  
  • Platforma de Rezervari on-line: pe site-ul nostru www.nova-rentacar.ro puteti rezerva in timp real o masina, puteti vizualiza flota pusa la dispozitie, precum si preturile aferente numarului total de zile in care veti avea masina inchiriata. Calculatorul on-line va face un sumar al perioadei, pretului si a serviciilor conexe pentru care ati optat (livrare aeroport, scaunel copil, lanturi zapada, etc). In momentul in care apasati butonul “Rezerva”, un mail automat pleaca spre companie, urmand sa primiti confirmarea rezervarii dvs in cel mai scurt timp posibil.
  • Calea telefonica: stim ca pentru multi dintre dvs convorbirea directa cu un operator este pe locul intai. De aceea, la numarul nostru de asistenta clienti – 0765237772 va stam la dispozitie si va raspundem la nedumeririle dvs legate de perioada minima, pretul/zi, tipurile de garantie si modul in care aceasta se poate achita, masinile disponibile si motorizarile lor, taxele de livrare la aeroport sau costurile pentru interventii in afara orelor de lucru, etc.

  • Comunicarea pe Whatsapp: aceasta metoda a castigat foarte mare teren in ultimii ani, fiind o cale foarte facila de a adresa intrebari referitor la flota, conditii si preturi dar si de a face schimb de fotografii reale cu masina rezervata, de a trimite copii dupa actele de identitate ale conducatorilor auto sau chiar foto cu biletele de avion, dupa care ne ghidam in livrarea masinii la aeroport cat mai punctual posibil.

  • Retelele de socializare: in incercarea de a fi bine ancorati in realitatea virtuala, Nova Rent a Car Iasi vine in intampinarea clientilor cu pagini pe Facebook, Instagram, Linkedin sau Pinterest. Intre acestea, cel mai des utilizat este Facebook, la acest capitol ajutandu-ne foarte mult comunicarea prin reteaua sa de mesagerie:https://www.facebook.com/NOVA-Rent-a-Car-Iasi-Inchirieri-Masini-Iasi-Inchirieri-Auto-Iasi-1205454069511824/