Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

BMW a lansat ce mai nou model Seria 7 G11 facelift 2020

2020-05-25 11:28:27 Autor: Nova Rent a Car
BMW a lansat ce mai nou model Seria 7 G11 facelift 2020

Modelul BMW Seria 7 are o istorie lungă care se întinde pe patru decenii și șase generații. Prima generație E23 a fost lansată în anul 1977 după cinci ani de la lansarea primului Mercedes S Class, rival pe care BMW nu a reușit niciodată să-l depășească. În prezent vânzările pentru Seria 7 sunt de șase ori mai mici decât concurența directă S Class dar BMW dorește să remedieze acest lucru cu cea mai nouă generație G11 pe care sperăm că în viitor o să aveți posibilitatea să îl rezervați de la  Inchirieri auto - Nova Rent a Car din Iași.

Pe piața limuzinelor de lux competiția este acerbă dar noua generație G11 Seria 7 reușește să iasă în evidență prin design-ul exterior, unde bavarezii au desenat de data aceasta două grile de radiator imense, dar și prin design-ul interior și al său infotainment care este cea mai avansată versiune al genialului iDrive de la BMW pe care îl puteți încerca la modelul G11, va informeaza Nova Rent a Car. Șoferul primește un ecran tactil cu diagonala de 26 de centimetri de înaltă definiție montat pe partea superioară a bordului care poate fi utilizat prin patru moduri: butonul rotativ, butoanele aflate între scaunele din față, prin atingere și prin voce. Sistemul iDrive este intuitiv și foarte ușor de folosit. Dotările standard includ radio DAB, încărcare smartphone wireless, WiFi, Bluetooth, Apple Carplay și asistentul personal care vă ajută cu aproape orice. Spune-ți „hey BMW”, unde este cel mai apropiat birou de închirieri mașini Iași Nova Rent a Car? Acesta vă va arăta imediat pe GPS unde să ne găsiți.

BMW oferă o listă lungă de dotări opționale care să ridice și mai mult calitatea cabinei și să o facă să arate mai bine și mai personalizată. Printre cele mai importante dotări opționale sunt cele destinate pasagerilor din spate unde se pot alege scaune mai confortabile cu ajustări electrice cu funcții de masaj, ecrane montate pe scaunele din față și o tabletă mică cu ajutorul căreia se pot modifica diferite funcții ale mașinii. Partea din spate al Seriei 7 a fost proiectată literalmente ca un birou care devine o zonă de relaxare după finalizarea lucrului. Astfel, spațiul pentru picioare este generos chiar și în versiunea scurtă G11 , în timp ce locul pentru cap este la fel de generos. Încălzirea în scaunele din față și în cele din spate este standard dar funcțiile de masaj și ventilație sunt opționale. BMW oferă Seria 7 și în versiunea lungă G12 dar adevărul este că majoritatea clienților nu vor avea nevoie de aceasta dar merită dacă se dorește luxul suprem. În versiunea long wheelbase G12 spațiul este atât de vast încât pasagerii din spate își pot întinde picioarele iar cu scaunele opționale Executive Lounge, care oferă ajustări electrice și suport pentru picioare, pasagerii din spate se pot întinde aproape complet. Ușile din spate ale noului Seria 7 sunt imense astfel intrarea pe locurile din spate ale persoanelor înalte se poate face cu ușurință fără ca șoferul să fie nevoit să-și schimbe poziția.

Suspensiile adaptive pe aer sunt standard pe toate modelele Seriei 7. În setarea confort aceste suspensii oferă o călătorie foarte confortabilă pentru toți ocupanții mașinii atât pe drumurile întortocheate din afara localităților cât și pe autostradă. Senzorii de parcare și camerele sunt dotări standard care ajută șoferii să manevreze această mașină mare pe străzile aglomerate din orașe, dar compania de închirieri mașini NOVA Rent a Car din Iași vă sfătuiește să achiziționați dotarea opțională de direcție pe roțile din spate pentru manevrabilitate sporită la întoarceri. Setarea sport al Seriei 7 mărește rigiditatea suspensiilor și al direcției transformând mașina într-un bolid care este distractiv de condus pe șoselele întortocheate de munte sau din județ. În schimb pe autostradă, noul Seria 7 G11 este complet silențios iar acest lucru este cel mai important pentru majoritatea clienților, calitatea ridicată a materialelor interioare și cele mai noi tehnologii de infotainment fiind cireașa de pe tort.

Motorizările oferite de BMW pentru noul Seria 7 din generația G11 sunt numeroase și foarte variate. Clienții Seriei 7 pot alege dintr-o listă de nouă motoare pe benzină și patru motoare pe motorină. Dacă doriți să reduceți cheltuielile cu combustibilul, biroul de închirieri auto Iași NOVA Rent a Car vă sfătuiește să optați pentru unul dintre motoarele diesel ca de exemplu motorul de 3 litri turbo cu șase cilindri în linie care dezvoltă 261 de cai putere la un cuplu de 620 nm. Motoarele diesel încep de la 2 litri turbo cu patru cilindri în linie care dezvoltă 228 de cai putere la un cuplu de 500 nm și se termină cu motorul de 3 litri quad turbo cu șase cilindri în linie care dezvoltă 394 de cai putere la un cuplu de 760 nm. Motoarele pe benzină sunt mult mai variate și pornesc de la 2 litri turbo cu patru cilindri în linie care dezvoltă 255 de cai putere la un cuplu de 400 nm și se termină cu un motor V12 de 6.6 litri turbo care dezvoltă 602 cai putere la un cuplu de 800 nm.

Până nu de mult, Seria 7 de la BMW a fost clasată pe un loc secund în ceea ce privește calitatea interiorului în comparație cu modele de Mercedes S Class și Audi A8 dar cu noua generație G11 lucrurile se schimbă iar BMW a ajuns din urmă concurența. Seria 7 este dotat standard cu scaune cu piele Napppa din care clienții pot alege cinci culori, butoane cu finisare ceramică, accente cromatice și o mulțime de ornamente din lemn închis la culoare și lucios. Pielea își face simțită prezența pe partea superioară a bordului și pe panoul cu instrumente. Interiorul din noul Seria 7 arată bine și noaptea mulțumită luminii ambientale cu LED care face parte din dotarea standard și din care pasagerii pot alege culori multiple pentru a crea ambianța dorită. Sistemul audio standard de 600 de wați cu 16 difuzoare Harman Kardon este foarte bun, dar pentru o experiență audio sublimă, firma de închirieri auto Nova Rent a Car Iași vă recomandă să achiziționați sistemul audio opțional Wilkins and Bowers care dezvoltă 1400 de wați cu ajutorul a 16 difuzoare metalice care ridică și calitatea aspectului interior.

Așadar BMW Seria 7 este o mașină ideală atât pentru cei care doresc să conducă cât și pentru cei care doresc să fie conduși, poate fi o mașină de familie sau un birou mobil pentru oamenii de afaceri.

Dacă doriți să închiriați o mașină în Iași și la aeroportul din Iași, NOVA Rent a Car este la dispoziția dumneavoastră cu o gamă variată de mașini .

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0765.237.772
contact@nova-rentacar.ro