Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Avantajele inchirierii online a unei masini la aeroportul Iasi

2019-03-27 14:41:52 Autor: Nova Rent a Car
Avantajele inchirierii online a unei  masini la aeroportul Iasi

Pregatirea unei calatorii in scop de afaceri, concediu sau cu familia in Iasi presupune pregatire din timp si atentie la detalii precum gasirea unui loc de cazare, pregatirea bagajelor sau rezervarea unui bilet de avion.

De ce este indicat sa rezervati din timp o masina de inchiriat?
Majoritatea persoanelor care vin la Iasi se gandesc ca vor gasii usor o companie de rent a car in aeroportul International Iasi. Este adevarat ca il ultima vreme aeroportul din Iasi a cunoscut o dezvoltare importanta fapt ce a atras si serviciile de inchirieri auto. Nu exista insa nici o garantie ca veti gasii automobilul de care aveti nevoie, la un pret convenabil. Cele mai multe companii de rent a car din aeroportul Iasi practica inchirierile online pentru automobilele din parcul auto, iar aceste inchirieri au mereu prioritate.

Practic o data ajunsi la birou va trebui sa alegeti una din masinile disponibile care nu au fost rezervate din timp pe site-ul companiei. Un alt aspect incomod este ca va trebui sa va deplasati cu bagajele sau sa le lasati contra cost la serviciul de bagaje din aeroport. In cazul in care sunteti cu familia va trebui sa mergeti la un restaurant sau alt loc unde membrii familiei vor putea astepta pana cand cautati o amsina de inchiriat.

 

 

Avantajele inchirierii online
Rezervarea online a unei masini are multe avantaje: puteti compara cu usurinta preturile si conditiile de inchiriere oferite de mai multe companii fara sa aveti presiunea timpului  pe umeri, fara existenta riscului de a intarzia la o intalnire importanta. De asemenea veti putea identifica cea mai buna oferta pentru d-voastra. 

Nova Rent a car va asteapta cu servicii profesionale de inchirieri masini la aeroportul international Iasi.