Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

3 Ocazii cool la care să închiriezi o mașină

2018-03-21 14:08:33 Autor: Nova Rent a Car

La nuntă
Nunta este un eveniment important unde totul trebuie să fie deosebit, iar mirii trebuie să se simtă speciali. Scapa de grija masinii tale vechi si incearca o masina speciala intr-o zi atat de speciala. Așadar, este momentul potrivit pentru a avea mașina la care ai visat întotdeauna, dar poate nu ai avut ocazia încă să ți-o cumperi. Companiile de închirieri auto pun la dispoziție o varietate de modele și culori din care puteți să alegeți ceea ce vă reprezintă. Închiriați-vă mașina visurilor, simțiți-vă bine și uimiți-vă invitații!

La o reuniune cu colegii din liceu sau facultate
Ca și la nunta ta, te poți folosi de ocazie ca să transformi reuniunea cu colegii din liceu într-o experiență memorabilă. Este momentul in care toata lumea isi face un bilant al ultimilor ani post-absolvire si fiecare isi doreste sa faca o impresie buna. Pe langa schimbul de impresii, amintiri si glume, fii sigur ca masina cu care te prezinti nu va scapa ochilor vigilenti ai fostilor colegi. De ce să nu începi de la mașină și de la felul în care îți vei face apariția? Intră pe site-ul nostru nova rent a car și gasește mașina cu care vrei să mergi la reuniune. 

La prima întâlnire
Dacă nu te căsătorești sau nu trebuie încă să mergi la o reuniune cu colegii din școală, s-ar putea să fii mai preocupat de întâlniri. Probabil cunoști vorba aceea: „De prima întâlnire depinde și a doua”. Ei bine, ca să faci impresie bună din prima, de ce să nu îți închiriezi o mașină drăguță și curată? Asta nu înseamnă că trebuie să te dai peste cap și să închiriezi o mașină scumpă, de lux. S-ar putea să transmiți un mesaj greșit, iar asta îți va cauza probleme mai târziu. Alege o mașină potrivită stilului tău și sigur nu vei da greș.
      Indiferent dacă vrei să fii cool la o reuniune, să faci impresie la prima întâlnire sau pur și simplu te-ai plictisit de propria mașină, închirierea unei mașini este întotdeauna o soluție simplă care să-ți fie de ajutor la momentul potrivit si care sa te scoata din rutina.