Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

10 aplicatii gratuite pentru cei care calatoresc in scop de afaceri

2018-03-12 11:00:43 Autor: Nova Rent a Car

nova rent a carCalatoriti in mod frecvent pentru a incheia afaceti? Aceste calatorii necesita pregatiri

Este necesar sa planificati ruta, sa stati in contact cu colegii in timpul calatoriei si de asemenea aveti nevoie de un loc unde sa dormiti ca de exemplu un hotel. 

Puteti organiza aceste 3 lucruri foarte simplu cu ajutorul aplicatiilor pentru telefoane mobile inteligente sau smartphonu-uri cum sunt ele cunoscute mai uzual.

Nova rent a car va recomanda urmatoarele 10 aplicatii care sunt disponibile gratuit atat pentru telefoanele cu Android  si pentru cele cu sistemul de operare iOS


WhatsApp 
Prin intermediul aplicatiei puteti sta in legatura cu colegii de servicii dar si cu clientii. Aplicatia va da posibilitatea sa efectuati apeluri telegonice, trimite sms-uri. O optiune foarte utila a acestei aplicatii este faptul ca toate conversatiile sunt securizate.
 
Google maps
Sunteti ingrijorat ca va puteti pierde in drum spre intalnirea de afaceri ? Utilizati optiunea de navigatie a aplicatiei Google Maps. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti destinatia si veti primii toate instructiunile necesare.

Slack
Nu aveti timp sa raspundeti la emailuri ? Aceasta aplicatie va da posibilitatea sa trimiteti mesaje private in timp real atat individual cat si pentru grupuri. De asemenea puteti sharui documente si trimite documentele revizuite.

HotelTonight
Nu ati facut inca o rezervare in orasul in care veti calatorii. Cu HotelTonight puteti gasii foarte usor oferte last minute la hoteluri. Hoteluri din toata lumea se inscriu pe aceasta aplicatie.

Hopper 
Sunteti interesati sa gasiti cele mai bune oferte pentru biletele de avion? Hopper va informeaza exact cand sa zburati si unde sa cumparati cel mai bun bilet de avion. Aplicatia va notifica cand este disponibil cel mai bun pret pentru biletul cautat.

FlightAware  
Aplicatia va tine la curent cu situatia zborurilor la nivel mondial. Evitati astfel  surprize  neplacute ca aflarea in ultimul moment ca zborul d-voastra de afaceri a fost intarziat sau chiar anulat.

Skype 
Aceasta aplicatia va da posibilitatea sa organizati convorbiti video online cu colegii chiar daca sunteti intr-o zona aflata la mare distanta de birou. De aemenea va da posibilitatea sa purtati convorbiri scurte sau chiar scrie pe chat. 

Google Translate 
Pe parcursul calatoriilor d-voastra de afaceri puteti ajunge intr-o tara in care nu vorbiti limba si nu puteti folosii nici o limba de circulatie internationala. In aceste caz google translate vine sa va ajute. Aplicatia va traduce ceea ce  d-voastra veti spune in mai mult de 100 de limbi

Yellowbrick  Va ajuta sa gasiti un loc de parcare