Oferte speciale rent a car Iasi

Din dorinta de a-si fideliza clientii, Nova Rent a Car Iasi ofera tuturor celor care sunt la a doua inchiriere mai mare de 3 zile un discount garantat intre 5 si 10 %, fata de preturile de lista.

Mai mult, in functie de sezon, avem constant promotii la inchirieri masini. Pentru inchirieri auto pe termen lung, preturi avantajoase puteti obtine pe tot parcursul anului, incluzand sezonul aglomerat de vara.
Fiind una din principalele firme de rent a car din Iasi, Nova Rent a Car se straduieste permanent sa fie la inaltimea exigentelor clientilor, adaptandu-si serviciile la necesitatile lor; in acest sens venim in intampinarea nevoilor lor cu servicii si produse aditionale precum:
- transfer la si de la Aeroporturile principale din tara
- livrarea masinii la Aeroport sau Gara, indiferent de zi/ora
- rezervare Hotel
- inchiriere scaunel auto pentru copii
- inchiriere sistem de navigatie
- inchiriere portbagaj suspendat
- inchiriere lanturi pentru zapada


In ceea ce priveste inchirierea masinilor pe termen scurt si mediu, cele mai bune oferte le puteti gasi in perioada februarie - aprilie si octombrie - decembrie, cand se pot oferi discounturi de pana la 25% la anumite modele de masini.

Astfel, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri pentru mai multe detalii despre ofertele lunii respective.

Serviciu de închirieri masini La Nova rent a Car Iasi sunteti considerati parte a familiei Experienta si miile de clienti satisfacuti ne recomanda
nova rent a car on facebook